Equip i visió

AVENIR parlem els dialectes creatius, operatius i numèrics utilitzats en les comunicacions entre els diferents departaments involucrats en qualsevol projecte digital, en la mateixa conversa, sense malentesos i amb l’atenció per a captar des del petit detall fins a la perspectiva més àmplia.


Sabem com d’indispensable és la nostra adaptabilitat al teu grup de treball i organització perquè aquesta es desenvolupi d’una manera orgànica i natural. Per això treballem com una incorporació molecular a la arquitectura del teu equip, departament o negoci. Amb comoditat, flexibilitat i funcionalitat d’acord amb la teva visió, pressupost i altres factors que segurament trobaràs especialment importants.

Els membres de l’equip de AVENIR sentim una gran passió pel que fem. Aquesta passió és la que també nodrirà el teu projecte. Tots venim de variades especialitats tan necessàriament interconnectades com interdependents a l’hora de dur a terme projectes.

• Gestió de projectes de màrqueting digital i comerç electrònic.
• Operacions de comerç electrònic i gestió logística.
• Anàlisi i informes de dades digitals.
• Disseny digital i producció per a mitjans.
• Disseny i proves de UI / UX.
• Desenvolupament web, aplicacions i programari.
• Comunicació i gestió de continguts.

El nostre servei no és com una llauna de pèsols que qualsevol pot trobar en el prestatge de qualsevol supermercat, juntament amb centenars d’ells i deu marques diferents. És possible que només necessitis a algú que t’informi setmanalment de les analítiques, impulsar tasques de butlletins o ajudar en converses de xarxes socials. És possible que desitgis una presència sòlida en internet o una actualització contínua del teu contingut. O potser, el teu negoci requereix el desenvolupament de UX / UI, una aplicació mòbil o un disseny dedicat i personalitzat del teu lloc web. I tot per a alliberar-te de valuoses hores a la setmana. Som totalment adaptables a les teves necessitats.

A AVENIR ens sentim orgullosos d’haver pogut experimentar l’èxit implementat projectes en països com Suïssa, Alemanya, Àustria, França, Itàlia, Espanya, Malàisia, Gran Bretanya i els Estats Units, sempre mostrant el “sabor” de cada país i mercat. Analitzant i desenvolupant estratègies per a sectors com la indústria de l’entreteniment i el cinema, el sector editorial i la publicitat, la logística i la indústria química, l’alimentació i la restauració, les inversions i el sector immobiliari, les ciències de la salut, l’esport i el motor.

Com no totes les solucions resolen tots els problemes, també creiem que cada projecte necessita una solució adaptable, personalitzada i òptimament equipada. Les empreses són impulsades per persones úniques, amb formes autèntiques, els seus propis estils i visió personal.